Beken kleur in de tuin met zomerbollen

Ideaal

Onze mening als individu krijgt steeds meer waarde. Door te protesteren dwingen we ons gelijk af. Er ontstaat hergroepering waardoor er ruimte komt voor anderen met uitgesproken meningen. Deze beweging is ook terug te zien in de tuin. Er ligt focus op alle producten in de tuin omdat ze allemaal een ideaal vertegenwoordigen. Met zomerbollen bekennen we letterlijk kleur, en dragen we uit waar we voor staan.

Speels

In de tuin is behoefte aan nieuwe verhoudingen. Tijd dus om afscheid te nemen van de vertrouwde indeling. Verrassende hoogteverschillen, door middel van trappen en verhogingen, maken de tuin speels en zorgen ervoor dat het zicht nergens hetzelfde is. Gebruik zomerbollen om de speelse verhoudingen van deze trend te accentueren. Het resultaat is een spannende tuin waar veel plekken zijn om te ontdekken.

Kleurvlakken

Er is geen gedoe met rommeligheid in de trend ‘Recentered Stage’, doordat borders worden omsloten met geometrisch gevormde bakken, randen en potten. Zomerbollen versterken dit uitgangspunt. Met dahlia’s, gladiolen (Gladiolus) en lelies (Lilium) maak je krachtige, monochrome kleurvakken. De combinatie van onbescheiden kleuren en pasteltinten zorgt voor een kleurrijk, contrastrijk en speels geheel. Pasteltinten geven een vriendelijk tintje.

247583_aangepast.jpg

247592_aangepast.jpg 247606_aangepast.jpg

247616_aangepast.jpg 247599_aangepast.jpg

247596_aangepast.jpg