Bloembollen symboliseren roep naar authenticiteit

Echtheid

We leven in een maakbare wereld waarin alleen het perfecte plaatje telt, en wordt getoond aan de buitenwereld. Doordat ons persoonlijke onderscheid hierdoor steeds verder vervaagt, worden we één uit een dozijn. De drang naar uniek willen zijn overstijgt, waardoor er een enorme behoefte aan echtheid ontstaat, die gekenmerkt wordt door imperfectie en vrijheid.

StSa-outdoor-015_aangepast.jpg StSa-outdoor-031_aangepast.jpg

Off-track

Er wordt weinig waarde meer gehecht aan het perfecte rolmodel en opgelegde verwachtingspatronen worden in de wind geslagen. We willen het zelf uitzoeken en niet belaagd worden met regels. De nieuwe weg is dan ook off-track. In de tuin uit dit zich in een ontwapenende beplanting met street- en urban invloeden. Stoere, kleurrijke bloembollen weerspiegelen de rauwheid.

StSa-outdoor-032_aangepast.jpg StSa-outdoor-033_aangepast.jpg

Loslaten

Door de vrijzinnige beplantingen lijken bloembollen te zijn verwilderd. Niets is minder waar. Het is een uiting van het bewust loslaten van ongeschreven wetten en regels. Bloembollen met krachtige, uitgesproken kleuren, onderstrepen dit met hun mooiste bloemen. Narcissen, hyacinten, tulpen en blauwe druifjes symboliseren stuk voor stuk de roep naar vrijheid.

StSa-outdoor-054_aangepast.jpg StSa-outdoor-060_aangepast.jpg