Bonte verzameling bloembollen weerspiegelt inclusieve maatschappij

Grenzeloos

De digitale mogelijkheden verbreden onze wereld. Maar doordat algoritmes onze voorkeuren opslaan, belanden we in onze eigen saaie en voorspelbare internetbubbel. Er is behoefte aan openheid en diversiteit. Als reactie maakt de term ‘hokjesgeest’ plaats voor inclusie. De grenzen tussen generaties, genders, afkomst en andere indelingen vervagen langzaam maar zeker.

BC-Outdoor-075_aangepast.jpg BC-Outdoor-001_Aangepast.jpg

Eenheid

In de vrije invulling van de tuin, zonder de beperking van één stijl, is de harmonie duidelijk zichtbaar. Verschillende folklore invloeden combineren moeiteloos met elkaar. Hierdoor ontstaat een nonchalante en vrolijke sfeer. De bonte verzameling van verschillende bloembollen staat representatief voor de het doorbreken van het hokjesdenken.  

BC-Outdoor-024_aangepast.jpg BC-Outdoor-043_aangepast.jpg

Creatief

Een grote variatie aan bloembollen in veel kleuren en vormen, weerspiegelen de etnische inspiratie. Bonte landelijke bloemenborders dragen een exotisch tintje. Natuurtinten worden afgewisseld met felle accentkleuren waar bloembollen om bekend staan: gele narcissen, paarse fritillaria’s, oranje tulpen en keizerskronen, blauwe en roze hyacinten. Creativiteit krijgt de vrijheid.

BC-Outdoor-061_aangepast.jpg BC-Outdoor-067_aangepast.jpg