Energieboost van bloembollen

Natuur

De energie is voelbaar in de tijd waarin we leven. Fit zijn en daadkracht uitstralen is zo belangrijk dat gezondheid meer waarde heeft dan materialisme. De natuur om ons heen is onmisbaar omdat bomen, bloemen en planten de ultieme leveranciers van zuurstof zijn. Ze geven daarmee letterlijk energie en levenskracht.

222585-aangepast.jpg 222545-aangepast.jpg

222566-aangepast.jpg 222568-aangepast.jpg

Energieke tuin

Actief zijn en geestkracht hebben zijn belangrijke eigenschappen die veel mensen van zichzelf verlangen. Optimisme en fris de nieuwe tijd in gaan staat dan ook symbool voor de energieke tuin. Door in de tuin en op het balkon en terras sterke kleuren te gebruiken, maak je van de buitenruimte een ontspannen en tegelijk een actieve plek. Energieke kleuren en strakke krachtige bloemen geven de tuin een sportief gevoel, vooral als je ze in opvallende kleurbanen plant. Het kleurenpallet van wit, en harde tinten rood, blauw en paars straalt daardoor de gewenste winnaarsmentaliteit uit.

222573-aangepast.jpg 222544-aangepast.jpg

Bloembollen

Straks komen de maanden van grauw en koud weer, maar daarna kondigen zich in het voorjaar weer zon, warmte en licht aan. Dat is fijn want daardoor voel je je fit en blij. Wees lief voor jezelf en zorg ervoor dat je dit frisse voorjaarsgevoel straks vasthoudt en er zoveel mogelijk van geniet. Hoe? Met bloembollen natuurlijk. Ze versterken het energieke gevoel omdat ze zo vroeg in het voorjaar kleur brengen. Plant dus nu bloembollen en om van een extra lange energie boost in het voorjaar te genieten

222532-aangepast.jpg