Groen is sleutel tot balans

Hoog tempo

De technologie is een vast onderdeel van ons leven geworden. Het maakt dingen makkelijker én leuker! Alleen is de snelheid van de hightech tsunami niet bij te houden. We zoeken daarom naar een omgeving die ons goed doet. Groen is hierin niet weg te denken. Bloemen en planten zorgen er namelijk voor dat je je lekker en comfortabel voelt. Wil je ook nog verrast worden? Plant dan bloembollen. Zo kan je in het voorjaar extra vroeg genieten.

241732_aangepast.jpg

Groene kracht

De interesse in groen is enorm tot bloei gekomen. We willen ons steeds vaker omringen met meer bloemen en planten. Daarbij is het verhaal achter bloemen en planten interessant: hoe heet het, waar komt het vandaan en welk verhaal zit erachter? We beseffen onbewust dat groen de kracht heeft om ons in de enorme versnelling van technologie tot rust te laten komen. Het is het beste ingrediënt om je lichaam en geest in evenwicht te krijgen.

241744_aangepast.jpg 241753_aangepast.jpg

Futuristisch

Voorjaarsbloeiende bloembollen passen als een handschoen in deze tendens. Dat komt omdat bloembollen in de meest utopische kleuren te koop zijn. Vooral bloemen met een spannend kleurverloop zijn hot en flinke kleurcontrasten in de tuin zijn niet weg te denken. Door hiermee te spelen creëer je een bijna futuristische sfeer in je tuin of op je balkon of terras. Plant ze nu en ze verrassen je in het allereerste begin van het voorjaar.

241763_aangepast.jpg