Nieuwe tuindimensie met bloembollen

Idealisme

Omdat onze mening als individu steeds meer waarde krijgt, uiten we vaker onze denkbeelden. We protesteren op straat, om zo ons gelijk af te dwingen. Er is sprake van hergroepering waarbij bekende spelers het moeilijker krijgen, en er ruimte komt voor anderen met uitgesproken meningen. Dit vraagt om focus voor producten in de tuin, die een ideaal vertegenwoordigen.

244702_aangepast.jpg 244696_aangepast.jpg

Spannende tuin

In de tuin zien we dat er behoefte is naar nieuwe verhoudingen. Hierdoor wordt de vertrouwde indeling overboord gegooid. Verrassende hoogteverschillen door middel van trappen en verhogingen, maken de tuin speels en zorgen ervoor dat het zicht steeds anders is. Het doet denken aan een blokkendoos. Het resultaat is een spannende tuin waar veel plekken zijn om te ontdekken.

Gemak

De tuin voldoet boven alles aan gemak. Denk hierbij aan tuinmeubilair waarin beplanting al is verwerkt. Geen gedoe met rommeligheid doordat bordersworden omsloten met geometrisch gevormde bakken, randen en potten. Bloembollen versterken dit uitgangspunt. Met name bloembollen die meerjarig zijn en vermeerderen, zoals sneeuwroem en botanische tulpen.

244692_aangepast.jpg 244704_aangepast.jpg

Speels

Gebruik bloembollen om de speelse verhoudingen van deze trend te accentueren. Tulpen, narcissen, en blauwe druifjes zijn als geen ander in staat om krachtige, monochrome kleurvakken mee te maken. De combinatie van krachtige kleuren en pasteltinten zorgt voor een kleurrijk, contrastrijk en speels geheel. Door de pasteltinten wordt het niet schreeuwend.

244709_aangepast.jpg 244713_aangepast.jpg