Op vakantie in eigen tuin

Verbinding

Door de persoonlijke afstand die door de pandemie is ontstaan, is er een groeiende behoefte aan verbinding met elkaar. Feest vieren staat bovenaan, in een sfeer van onbezorgd genieten. In de tuin is deze trend goed zichtbaar. De buitenruimte is vrolijk en kleurrijk, alsof het elke dag vakantie is in eigen tuin

Bloemenpracht

De tuin is een perfecte plek om te genieten en te relaxen. Het liefst met meerdere mensen bij elkaar. Een kleurrijke bloemenpracht zorgt eenvoudigweg voor een ontzettend vrolijk gevoel. Je zou bijna zeggen dat je niet eens meer op vakantie hoeft met zo’n feestelijke sfeer in de tuin.

Place to be

Wil je ook een vakantiesfeer in je tuin? Maak je eigen place to be waarin bonte borders en vrolijke pluktuintjes de toon zetten. Zo’n speelse bloemenweide is eenvoudig te maken met verschillende soorten zomerbollen. Aanharken is niet nodig, want een beetje verwildering heeft zo zijn charme.

Zomerbollen

Gebruik voor de bloemenborders zomerbollen zoals dahlia’s, lelies, gladiolen en calla’s. Kies ze in vrolijke en krachtige pasteltinten, afgewisseld met fellere accenten. Vergeet je tuin niet gezellig aan te kleden met zomerse parasols, hangmatten en andere feestelijke accessoires. Genieten maar!

BBSum-011_aangepast.png BBSum-006_aangepast.png

BBSum-051_aangepast.png BBSum-072_aangepast.png