Stootkussen van bloemen

Pamperen

Je hebt er vast mee te maken gehad: negatieve mentaliteit. Harde, korte en onpersoonlijke communicatie is niets nieuws onder de zon. Maar niemand wordt hier blij van. Sterker nog, het zorgt ervoor dat we letterlijk gepamperd willen worden in zachtheid. Dat geeft rust en helpt de aanwezige negativiteit gedoseerd los te laten. Hoe je een vriendelijke, zachte en comfortabele omgeving kunt creëren? Dat is de ideale vraag om met groen te beantwoorden.

241784_aangepast.jpg 241791_aangepast.jpg

Oase

Verlang je er ook zo naar? Jezelf lekker verwennen met me-time waarin alleen genieten belangrijk is. Tot rust komen door even helemaal niets te doen. In een tuin waarin je je heerlijk van de gespannen en negatieve radar af kunt halen. Zie het voor je: dikke donzige kussens, fijne zachte kleden in comfortabele pure natuur. Bloembollen met zachte kleuren liften jouw oase naar een extra relaxed niveau. Weg met die verharding en welkom ontspanning.

241793_aangepast.jpg 241797_aangepast.jpg

241810_aangepast.jpg 241831_aangepast.jpg

Zacht en pluizig

Waar wacht je op? Plant nu bloembollen in jouw groenoord en geniet in het vroege voorjaar. Zet je tuin vol zachte, pluizige bolbloemen. Vooral parkiet- en dubbele tulpen geven die extra fluffy sfeer. Pasteltinten van romig wit tot zacht lila met af en toe fris vriendelijk oranje zorgen voor die heerlijke gewatteerde uitstraling. Hyacinten brengen de zoete zachte geur. Precies wat je nodig hebt in je comfortabele tuin. Het helpt je de negativiteit los te laten.

241828_aangepast.jpg

241814_aangepast.jpg

241809_aangepast.jpg

241790_aangepast.jpg