Trend Inner Retreat – De helende kracht van zomerbollen

Groen als oplossing

Ken je het gevoel van non-stop ‘aan’ staan? De prikkels vliegen je om de oren en zijn eigenlijk teveel. Maar zonder kunnen we ook niet. Dus is het tijd om oplossingen te vinden. Een daarvan is je omringen met groen. De natuur is goed voor je en zorgt voor minder stress. Tijd om zomerbollen te planten. Het groeiproces, de zachte tinten en kalmerende vormen geven rust.

244059_aangepast.jpg 244064_aangepast.jpg

Prikkelarm

Met behulp van zomerbollen breng je je tuin terug tot een lichte, rustige plek met een serene uitstraling. Je plant ze in het voorjaar en creëert daarmee ’s zomers een omgeving die prikkelarm is, en de indrukken van buiten absorbeert en verzacht. Met het opkomen en bloeien van de zomerbollen is het alsof je de wereld van achter een voile waarneemt.

244071_aangepast.jpg

Groene ‘healers’

Zomerbollen groeien goed in zowel border als pot. Gebruik voor een natuurlijke en serene sfeer lichte pasteltinten en vul deze aan met natuurtinten en roze accenten. Groene ‘healers’ als Begonia, Calla en Dahlia zijn prima in staat om je los te koppelen en in een relaxte staat te brengen. Het aanschouwen van een bol dat een bloem wordt is fascinerend en kalmerend tegelijk.

244073_aangepast.jpg