Welke kleur bloembollen kies jij?

Keuzes maken

Ken je dat? Sta je verlekkerd naar het schap te kijken met tientallen verschillende kleuren bloembollen, weet je niet welke je moet kiezen! Het liefst mogen ze allemaal in een tasje mee naar jouw tuin, maar er moeten keuzes gemaakt worden. Gelukkig is hulp nabij. De tuintrends vertellen precies welke kleuren hip zijn en goed bij elkaar passen. Er zijn drie trends om uit te kiezen: de harmonieuze, evenwichtige en energieke tuin. Bij elke trend hoort een passend kleurenpalet.

Harmonieuze tuin

Plekjes waar we ons kunnen terugtrekken en de natuur om ons heen kunnen voelen, staan symbool in de harmonieuze tuin. Hier worden zintuigen geprikkeld en heerst het zengevoel. In het rustige kleurenpalet staan verschillende groentinten centraal. Rustige kleuren als lichtgeel, roze en lila geven de harmonieuze tuin een extra positieve sfeer. Bloembollen in deze kleuren fungeren als de kers op de taart. En de geur van deze bloembollen voegen beleving aan de tuin toe en zijn een verrassing voor je reukorgaan.

Pantone-kleuren-Harmonise-aangepast.jpg

212152-Harmonise-aangepast.jpg 212514-Harmonise-aangepast.jpg

44865-Harmonise-aangepast.jpg 211119-Harmonise-aangepast.jpg

Evenwichtige tuin

Waar groen voorheen een ondergeschoven kindje leek, staat het nu gelijk aan niet-levende producten zoals tuinmeubels of een BBQ. Dat komt omdat we evenwicht zoeken in ons leven. Welkom in de evenwichtige tuin. Bloembollen spelen een belangrijke rol in het creëren van een evenwichtige tuin. Vrouwelijke romantische kleuren als roze en paars gecombineerd met mannelijke zakelijke kleuren als bruin en rood brengen balans. Perfecte soorten bloembollen voor deze tuin zijn tulpen, roze druifjes (Muscari) en hyacinten.

Pantone-kleuren-Equalise-aangepast.jpg

201188-Equalise-aangepast.jpg 215222-Equalise-aangepast.jpg

214831-Equalise-aangepast.jpg 44969-Energise-aangepast.jpg

Energieke tuin

Fit zijn en energie uitstralen zijn belangrijke eigenschappen die veel mensen van zichzelf verlangen. Optimisme en fris de nieuwe tijd ingaan staan dan ook symbool voor de energieke tuin. Door in de tuin en op het balkon/terras krachtige kleuren te gebruiken maak je van de buitenruimte een ontspannen en tegelijk een actieve plek. Energieke kleuren en strakke krachtige bloemen geven de tuin dan ook een sportief gevoel, vooral als je ze in opvallende kleurbanen plant. Het kleurenpalet van wit, en harde tinten geel, rood en paars straalt dan ook een echte winnaarsmentaliteit uit.

Pantone-kleuren-Energise-aangepast.jpg

216857-Energise-aangepast.jpg 44969-Energise-aangepast.jpg

205229-Energise-aangepast.jpg 218057-Energise-aangepast.jpg