Welke kleur zomerbollen is hip?

Tuinseizoen

In de tuin begint alles langzaam te ontspruiten. Dit is het teken dat je weer lekker de tuin in kunt. En aan het begin van het seizoen mag je ongegeneerd losgaan in het bedenken van welke kleuren je tuin dit jaar mogen opvrolijken. Zomerbollen zijn echte kleurbrengers. Plant daarom zomerbollen met hippe bloemkleuren, gebaseerd op de tuintrends van 2018, en geniet er de hele zomer van.

223455.jpg 221218.jpg

221351.jpg 223153.jpg

kleuren-1.jpg

Flower to the people!

Voel je het ook? Langzaam maar zeker worden steeds meer regels opgelegd. Waar is onze vrijheid gebleven? De beperking in vrijheid is voelbaar, maar ons ervan losmaken is moeilijk. Toch kan het, door in je eigen, afgebakende tuin los te gaan met zomerbollen. Flower to the people! Laat van je horen en maak je statement met zomerbollen in de krachtige kleur rood. De kleuren wit, paars, roze en aubergine verzachten de verharde en stoere uitstraling van deze tijd.

223771.jpg 223266.jpg

212104.jpg 221252.jpg

kleuren-2.jpg

Collage

Door alles wat om ons heen gebeurt in de vorm van technologie en politiek, wordt de wereld steeds kleurrijker, maar ook verwarrender en complexer. We proberen daar oplossingen voor te vinden door oude met nieuwe onderdelen te verbinden. Dit uit zich in de tuin als een collage die we creëren met aan elkaar geplakte vlakken. Gebruik een fris kleurenpallet met als basiskleur verschillende tinten groen. Vul dit vervolgens aan met zomerbollen in felle kleuren, natuurlijke, grijze en pasteltinten.

221059.jpg 223190.jpg

212020.jpg 223187.jpg

kleuren-3.jpg

Florale bubbel

Het gaat goed met de economie, en leven in een digitale bubbel is aan de orde van de dag. In deze bubbel verzamelen we mensen met dezelfde visie om ons heen. Creëer je eigen florale bubbel in de tuin en geniet, bijna decadent, van je eigen volumineuze museumstuk. Zomerbollen in warme, bonte kleuren als bordeauxrood, bruinrood en zwart gemengd met paars-, oranje-, blauw- en groentinten zorgen voor een superluxe sfeer. Het enige wat nog rest is genieten in je florale bubbel.
Opmerking voor de redactie, niet voor publicatie