Zachtzoete zomerbollen in tuintrend Soft Landing

Chaos omarmen

De overkoepelende naam van de drie trends is Cutting Strings. De tijd is aangebroken om oude patronen te ontrafelen en op nieuwe plannen voort te borduren, omdat veranderingen razendsnel gaan en oude banden doorgeknipt zullen moeten worden. Verandering is spannend en leuk, maar veroorzaakt ook stress en zorgt dat je het overzicht verliest. Omdat zekerheden ineens niet meer zeker zijn ontstaat er chaos. Maar zonder verandering: geen vernieuwing! Het omarmen van de chaos zal de vernieuwing vergemakkelijken. 

242192_aangepast.jpg 242205_aangepast.jpg

242211_aangepast.jpg 242217_aangepast.jpg

Welkom ontspanning

De maatschappij wordt harder en er is meer behoefte aan verzachting. We willen letterlijk gepamperd worden. Begin in je tuin en maak er een vriendelijke, zachte en comfortabele plek van. Een tuin waarin je je heerlijk van de gespannen en negatieve radar af kunt halen. Zie het voor je: dikke donzige kussens, fijne zachte kleden in comfortabele pure natuur. Bloembollen met zachte kleuren liften jouw oase naar een extra relaxed niveau. Hierdoor kom je even helemaal tot rust door niets te doen. 

242212_aangepast.jpg 242218_aangepast.jpg

Comfort

In de trend Soft landing stelen ronde vormen en superzachte materialen de show. De tuin geeft je het gevoel alsof je in een enorm zacht kussen word opgevangen. Comfort is dan ook het codewoord. Zomerbollen met zachte, volumineuze bloemvormen geven dat extra comfortabele gevoel. Gebruik ze in zachte pasteltinten met hier en daar wat vriendelijk oranje. Denk aan lichtgele begonia’s, zoetroze lelies, zalmroze gladiolen en feloranje dahlia’s. Zo creëer je een oase van rust in je eigen tuin, waar het heerlijk is ontspannen. 

242204_aangepast.jpg

242227_aangepast.jpg