Zingeving in de tuin met bloembollen

Eenvoudiger bestaan

Het liefst zetten we de tijd stil om op adem te komen. Heel even de razende snelheid ontvluchten en tot onszelf komen. Omdat dat niet kan zoeken we de oplossing in een eenvoudiger bestaan, met minder zorgen. Jezelf omringen met producten die we lief, leuk en aardig vinden, versterken het zinvoller leven. Ook kopen bij een buurtwinkel is mensvriendelijker dan bij een webshop.

244686_aangepast.jpg 244679_aangepast.jpg

Vriendelijke tuin

In de tuin is de trend van menselijkheid duidelijk te herkennen aan de vriendelijke sfeer die je op je gemak stelt. Warme aarde- en huidtinten worden afgewisseld met lila en okergeel. Bloembollen verhogen de vriendelijkheid door de rijkbloeiende, zachte en rondvormige bloemen. Laat ze glooiend bloeien in zowel lichte als donkere kleuren, en er ontstaat harmonie.

Mini kwekerij

Plant bloembollen in afgeronde borders of potten zonder scherpe hoeken. Naast dat ze voor een warme, organische tuinsfeer zorgen waar je je welkom voelt, creëer je je eigen mini kwekerijtje. Hierin doe je alles zelf. Je kiest, plant en verzorgt de bloembollen, tot ze volwaardige bloemen dragen. Daar komt geen bedrijf of technologie aan te pas.

244687_aangepast.jpg

Natuur dichtbij

Door bloemen te drogen wordt de tijd als het ware stil gezet. De natuur wordt bewaart en verzamelt. Bind ze aan de onderkant bij elkaar en hang ze ondersteboven op een donkere plek. Na twee tot vier weken zijn ze klaar. Je kunt ze ook persen. Doet dit je door ze tussen oude kranten te leggen en er iets zwaars op te zetten.

244691_aangepast.jpg 244683_aangepast.jpg