Zomerbollen natuurtalenten in tuintrend New Frontiers

Reuring omarmen

De overkoepelende naam van de drie trends is Cutting Strings. Het geeft aan dat de tijd is aangebroken om oude patronen te doorbreken en nieuwe koersen uit te zetten. De veranderingen gaan snel en oude banden moeten doorgeknipt worden. Verandering is spannend en leuk, maar het veroorzaakt ook stress. Het zorgt dat overzicht verloren gaat. Omdat zekerheden ineens niet meer zeker zijn, ontstaat er chaos. Maar zonder verandering ontstaat er geen vernieuwing! Het omarmen van de chaos vergemakkelijkt de vernieuwing.

242252_aangepast.jpg 242255_aangepast.jpg

242260_aangepast.jpg 242261_aangepast.jpg

Groen essentieel

Een tsunami van technologie komt over ons heen. Het zorgt ervoor dat het dagelijks leven een stuk gemakkelijker wordt. Als tegenhanger van deze technologische golf ontstaat er behoefte aan een gezonde leefsituatie. Dit zorgt voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Praktisch gezien betekent dit dat high tech letterlijk wordt afgewisseld met een flinke dosis natuur. De energieke uitstraling van zomerbollen zijn hierbij onmisbaar. In de tuin zorgen ze voor de gewenste frisse, heldere en futuristische sfeer.

242263_aangepast.jpg

242267_aangepast.jpg

242258_aangepast.jpg

Natuurtalenten

Zomerbollen zoals lelies, dahlia´s en gladiolen versterken de futuristische sfeer dat nu de trend is. De combinatie van utopisch gekleurde bloemen in de meest bijzondere vormen geven een gevoel van technologische vernieuwing, en tegelijkertijd een ontspannen sfeer waar zo´n behoefte aan is. Koele pasteltinten overlopend van licht naar donker gecombineerd met krachtige, felle kleuren brengen een frisse sfeer in de tuin. Vooral dahlia´s en lelies zijn hier ware natuurtalenten in.

242266_aangepast.jpg 242277_aangepast.jpg

242293_aangepast.jpg 242297_aangepast.jpg