Zomerbollen voor persoonlijk kleuraccent

Warm oranje

Houd je niet van strakke tuintjes maar vind je het fijn wanneer het lijkt alsof de natuur zijn eigen gang gaat? Kies dan zomerbollen met warme oker en terra tinten. Het geeft een waanzinnig effect om verschillende soorten van deze kleuren bij elkaar te zetten. Combineer bijvoorbeeld Crocosmia, lelie, Sparaxis en verschillende tinten dahlia’s.

bulb afbeelding   bulb afbeelding

Sereen wit

De tuin is een plek om te genieten en lekker tot rust te komen. Dit sereen witte kleurenpallet is perfect om de juiste sereniteit te krijgen waarin je je gedachten stil kunt zetten en even niets kunt doen. Gebruik witte tinten lelies, Hymenocallis, dahlia’s, anemonen en gladiolen.

bulb afbeelding  bulb afbeelding

Feestelijk roze

Het leven is een feestje en dat mag gevierd mag worden. Bloembollen met roze bloemen zorgen voor een speelse en vrolijke tuin waarin je je thuis voelt. Een roze mix van gladiolen, dahlia’s en lelies brengen gegarandeerd het gewilde feestelijke gevoel.

bulb afbeelding  bulb afbeelding

Luxe paars

Paars is een samenstelling van de warme kleur rood en de koude kleur blauw. De combinatie van twee sterke kleuren is een geliefde luxe kleur. Ook lekker van luxe in je tuin genieten? Probeer dan paarsgekleurde gladiolen, anemonen, Allium, calla’s en Liatris te combineren. 

bulb afbeelding  bulb afbeelding