Trend Blended Cultures – Folklore met zomerbollen

Behoefte aan diversiteit

Doordat iedereen in zijn eigen internet bubbel zit, ontstaat er behoefte aan openheid en diversiteit. Dit om de afstand met het ‘echte’ leven te verkleinen. Zo groeit de interesse in folklore en het combineren van producten met etnische achtergronden. In de tuin ontstaat een vrolijke en nonchalante sfeer van natuurtinten en felle accentkleuren. Hierin zijn zomerbollen onmisbaar.

243919_aangepast.jpg 243922_aangepast.jpg

Make-over

Met zomerbollen is het makkelijk schakelen. Je plant ze in het voorjaar en vanaf de start van de zomer is het al genieten van een folkloristische, kleurrijke ambiance. De zomerbollen en accessoires verbinden een lokale en een globale uitstraling met elkaar. Door de handmatige, ambachtelijke kenmerken ontstaat er een ongedwongen en levendige sfeer. Precies wat we nodig hebben!

243916_aangepast.jpg

Zomerbollen toppers

Voor een multiculturele sfeer kies je voor zomerbollen met felle en bonte kleuren, gecombineerd met natuurlijke tinten. Denk aan oranje, geel, rood, groen en roze. Dahlia, Calla, lelie, gladiool maar ook Indisch bloemriet (Canna) en ananasplant (Eucomis) zijn dé toppers om die kleurcombinatie in de tuin te krijgen. Hiermee creëer je met gemak het gewenste folklore gevoel.

243942_aangepast.jpg