Trend Street Savage – Zomerbollen in een tuin zonder regels

Onderscheid

We leven in een maakbare wereld waarin alleen het perfecte plaatje telt. Omdat we zó gericht zijn op perfectie, ontbreken persoonlijke verschillen. Tijd voor verandering! Echtheid, die gekenmerkt wordt door interesse in imperfectie en vrijheid, krijgt steeds meer waarde. Er zijn invloeden van urban en hiphop, wat in de tuin zichtbaar is door de felle kleuren.

243993_aangepast.jpg

Regelloos

Maak een bewuste keuze om de ongeschreven tuinregels opzij te schuiven en zet je unieke en persoonlijke sfeer neer. In zo’n regelloze tuin floreren zomerbollen als de beste. De felgekleurde bloemen met verschillende vormen, in combinatie met street-invloeden uit de hiphopscene, zoals een graffitimuur, zorgen voor een tikje rauwe urban sfeer.

243976_aangepast.jpg 243964_aangepast.jpg

Unieke beplanting

Kies voor zomerbollen die kracht uitstralen zoals de Dahlia, Calla, lelie, Begonia en Canna. Stel een mix van verschillende uitgesproken kleuren samen zoals oranje, rood, geel, paars en roze. Plant ze her en der en imperfect zoals het jou goed dunkt. Dit resulteert in een unieke, onorthodoxe beplanting die bijna verwilderd lijkt te zijn.

77798_aangepast.jpg 244011_aangepast.jpg