Zomerbollen verhogen vriendelijke sfeer in de tuin

Eenvoud

Het liefst zetten we de tijd stil om op adem te komen. Heel even de razende snelheid ontvluchten en tot onszelf komen. In plaats daarvan zoeken we de oplossing in een eenvoudiger leven met producten die lief, leuk en aardig (voor de wereld) zijn. Zomerbollen vervullen deze rol met verve door de grote invloed die ze hebben op de vriendelijke sfeer in de tuin.

Zingeving

De snelle technologische ontwikkelingen en klimaatproblematiek voelen bedreigend. Hierdoor is er veel behoefte aan menselijkheid, vertrouwen en herkenbaarheid. We streven naar zingeving, en gaan op zoek naar producten die hierbij passen. Zomerbollen in afgeronde borders of potten, creëren een warme, organische tuinsfeer waar je je welkom voelt.

Harmonie

In de trend ‘Human Touch’ worden in de tuin en op het terras warme aarde- en huidtinten afgewisseld met lila en okergeel. Zomerbollen als dahlia’s, calla’s, gladiolen (Gladiolus), freesia’s en lelies (Lilium) verhogen de vriendelijke sfeer door de rijkbloeiende, zachte en ronde bloemen. Door ze glooiend te laten bloeien in zowel lichte als donkere kleuren, ontstaat er harmonie.

247711_aangepast.jpg

247725_aangepast.jpg 247743_aangepast.jpg

247750_aangepast.jpg 247707_aangepast.jpg

247739_aangepast.jpg